Klubweb.cz - profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na www.klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

“Máme chuť vítězit a virus ani soupeři nás nezastaví,” říká před AMČR trenér Veselý

05.09.2020 | Jitka Holubová

Ve čtvrtek 20. 8. 2020 tým UK PRAHA zahájil každoročním tryoutem přípravu na novou sezónu Evropské univerzitní ligy a vedení týmu je zatím s přípravou na nadcházející sezonu spokojeno: “V tuto chvíli má tým dostatečný počet kvalitních hráčů zapojených do přípravy,” popisuje stav týmu před sezonou 2020/21 trenér Stanislav Veselý. “Na tréninky dorazili hráči ze stávajícího kádru UK a objevili se i noví hráči, kteří mají chuť hrát hokej a reprezentovat Karlovu univerzitu na mezinárodním poli.”

Nutno zmínit, že i ve vedení týmu došlo ke změnám. Svoji činnost ukončil dlouholetý člen realizačního týmu, kustod Zdeněk Rubeš. “Na tomto místě bych mu chtěl poděkovat za jeho neocenitelnou pomoc, podporu a práci, kterou pro tým odvedl a popřát mu hlavně hodně zdraví do dalších let!”

Ke změně došlo i na trenérském postu. Michal Broš přijal nabídku angažmá v extraligové Mladé Boleslavi a nebude se tak moci účastnit všech tréninků a utkání. Trenérsky proto UK PRAHA posílí bývalý hráč týmu Karel Herr. “Karel se nemalou měrou podílel na zisku titulů UK Praha v EUHL a jistě bude umět tým dobře namotivovat,” popisuje Veselý svého nového kolegu. Na ostatních postech zůstává obsazení beze změn. 

Už v pondělí 7.9. přijde první zátěžový test, kdy kádr Karlovky nastoupí do bojů Akademického mistrovství ČR, jehož základní skupina se odehraje na zimním stadionu ve Slaném. “Velmi zavazujícím úkolem je obhajoba titulu Akademického mistra ČR. Máme před sebou hodně práce, soupeři jsou kvalitní a jistě nám nedají nic zadarmo,” komentuje Stanislav Veselý první cíle Karlovky.

Další cíle ale dodává hned v zápětí: “Zabojujeme o další vítězství v hokejové Bitvě univerzit a vstoupíme do dalšího ročníku EUHL. Minulá sezóna byla, bohužel, kvůli koronaviru ukončena před prvním semifinálovým utkáním a útok na pátý titul se bohužel nekonal. Tento rok máme zase chuť vítězit a virus ani soupeři nás nezastaví."

 
UTKÁNÍ
EUHL | Pondělí 09.12.2019
UMB Hockey Team Banská Bystrica - UK Praha
9:2 (4:0, 2:1, 3:1)
 
EUHL | pátek 13.12.2019, 17:30
UTB Zlín - UK Praha
1:5 (0:1, 0:3, 1:1)
 
Aktuální články
Partneři
 

UK

eSports.cz & UK PRAHA RSS