Klubweb.cz - profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na www.klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Úvodní utkání na Moscow Games 2016 UKáčko zvládlo!

08.09.2016 | Martin Gremlica

Po středečním zahajovacím večeru čekal na tým UK hned druhý den ráno ostrý start na Moscow Games 2016 proti místním Senators. A start se našim borcům vydařil na výbornou. Soupeře z Moskvy jasně přehráli a jenom díky střelecké nemohoucnosti UKáčka zápas skončil pouze 5:2.

UK Praha – Moscow Senators 5:2 (2:0, 2:2, 1:0)

Góly a asistence UK: 2. Krátký, 10. Bícha (Hučko), 19. Hučko (Bícha), 26. Hučko (Bícha), 40. Hložek (Gremlica)

Úvod utkání vyšel našim hráčům na výbornou. Již ve 2. minutě vzal puk za vlastní bránou obránce Krátký, projel podél mantinelu až před bránu Senatorů a svižnou střelou mezi betony poslal UKáčko do vedení. Poté jakoby se naši uspokojili. Soupeř se jim herně vyrovnal a zaměstnal spolehlivého Olivu v bráně UK. Ten ale všechny situace s ledovým klidem vyřešil. V 10. minutě udeřilo UKáčko podruhé. Kanonýr Bícha nabral ve středním pásmu rychlost, vystřelil přes obránce a vymetl všechny pavučiny v levém rohu moskevské brány 2:0.

Ve druhé třetině UKáčko značně zvolnilo a moskevští bojovníci začali kousat. Oliva měl v bráně UK co dělat. Utkání se začalo přiostřovat.  Bylo k vidění několik velmi ostrých zákroků, které rozhodčí ohodnotil i vyšším trestem pro Petra Nováka za úder do oblasti hlavy a krku. To byla pro UK rozhodně ztráta, ale vice vylučovaným mužstvem byli Senátoři, a tak naši borci mohli trestat v přesilových hrách. Jednu takovou využil po krásné souhře první formace kapitán Hučko. O 7 minut později navýšil vedení už na 4:0 znovu kapitán Hučko a vše vypadalo na hladké vítězství UKáčka. Pak se ale dostalo ke slovu I mužstvo z ruské metropole. Dvěma góly, především plynoucí z hrubých chyb našich borců, se dostali znovu do zápasu.

Poslední perioda slibovala ještě tuhý boj o vítězství. To UKáčko ale nedopustilo a svého soupeře prakticky nepouštělo z vlastního pásma. Jenom vlastní střeleckou impotencí nepohnulo se skórem zápasu. To se povedlo až ve 40.minutě. Po pěkné kombinaci celého útoku akci zakončil Hložek - 5:2. Tímto výsledkem už utkání skončilo, a tak si UKáčko zapsalo první vítězství na jejich Moskevském dobrodružství.


 
UTKÁNÍ
EUHL | Pondělí 09.12.2019
UMB Hockey Team Banská Bystrica - UK Praha
9:2 (4:0, 2:1, 3:1)
 
EUHL | pátek 13.12.2019, 17:30
UTB Zlín - UK Praha
1:5 (0:1, 0:3, 1:1)
 
Aktuální články
Partneři
 

UK

eSports.cz & UK PRAHA RSS